Bekijk onze Atelier Pierre (Junior) Catalogus 2023-2024

Atelier Pierre (Junior) Catalogus 2023-2024... Wat een fijn assortiment van collecties, toegankelijk voor een breed publiek! 

Op zoek naar de nieuwste "Living Accessories" die van uw huis een echte warme thuis maken? Onze nieuwste collectie tafellampen voor zowel indoor als outdoor gebruik, 'Dentelles', zijn zeker al een toppertje van formaat en niet te missen in uw interieur! Deze collectie werd trouwens onlangs ook aangevuld met XL lampen én als kers op de taart, de Dentelles Tripod. Een handig accessoire die ieder interieur voorziet van een luxueuze look! 

Richt u binnenkort de kamer van de kinderen opnieuw in? Blader dan zeker even door naar Jéroom, een schattige, maar toch stoere dino, de nieuwste aanwinst in de Atelier Pierre Junior familie. Gemaakt uit hoge kwaliteit silicone, perfect voor langdurig speelplezier! Of bent u nog op zoek naar een leuk geschenkje voor een verjaardag of ander feestje? Ontdek dan de verschillende snoezige karaktertjes uitgewerkt in nachtlampje of spaarpot... Ofwel gaat u voor onze nieuwste toppers, in de nijntje Wall Art en Peek-a-boo collecties, waarbij onlangs 3 nieuwe kleuren hun intrede maakten. Ga op ontdekking! 

 

Inderdaad, het gaat niet alleen om een leuk, verfijnd design, maar ook en voornamelijk om het functionele aspect van onze collecties die zorgen voor dat "kleine extraatje".

EXTRA TIP! - FullScreen view:

Om de catalogus in FullScreen setup te kunnen zien, kan u best rechts klikken op uw computermuis en "Enable FullScreen" selecteren van de dropdown lijst.

 

                                                                        

Summer break

18/07 tot 12/08

Wil je graag jouw bestelling ontvangen vóór donderdag 18 juli? 

Sla dan snel nog jouw slag! 

Alle bestellingen ontvangen na woensdag 17 juli worden opnieuw verstuurd vanaf maandag 12 augustus. 

Veel liefs,

Team Atelier Pierre