Betaalmethoden

Betaalmethoden

 

Veiligheid bij online betalingen:

Voor veilige, online betalingen werkt Atelier Pierre samen met het internationale bedrijf Shopify. Gespecialiseerd in het aanbieden van online betaaloplossingen voor e-commerce, garandeert Shopify jou een 100% veilige afhandeling.

De transactie gebeurt steeds via een beveiligde site met diverse firewalls, rechtstreeks tussen Shopify en de consument. Noch Atelier Pierre noch derden krijgen jouw kaartnummer of andere persoonlijke informatie te zien. Shopify verifieert onder meer de geldigheid van jouw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van jouw creditcard. Daarna ontvangt Atelier Pierre een bericht wanneer de transactie in orde is en de betaling zal worden uitgevoerd. Zo wordt jouw bestelling onmiddellijk bevestigd en kan worden overgegaan tot de verzending.

 

Hoe kan ik betalen?

Volgende betaalmethoden worden gehanteerd:

§  Bancontact 

§  Mastercard

§  VISA

§  Maestro

§  IDEAL

Kan ik later betalen?

Wij aanvaarden dit niet. Ook werken wij niet met bankoverschrijvingen, aangezien dit het volledige proces van orderbevestiging tot verzending van de bestelling vertraagt. Jouw bestelling wordt namelijk alleen maar verstuurd als de betaling ervan werd ontvangen.

 

Summer break

18/07 tot 12/08

Wil je graag jouw bestelling ontvangen vóór donderdag 18 juli? 

Sla dan snel nog jouw slag! 

Alle bestellingen ontvangen na woensdag 17 juli worden opnieuw verstuurd vanaf maandag 12 augustus. 

Veel liefs,

Team Atelier Pierre